NORDIC TEAMKAZA

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

http://www.team-rytger.dk/

Vincero-design

 

 

Flaskesystem med magnetisk carbon holder

Test: Vincero dunkholder

 
 
 

03.02.2013 kl. 10:00 af Kristian Gosvig.

 

 

 

Et let og lækkert sæt dunkholdere, der helt klart også fungerer i den virkelige verden. Der er dog også nævneværdige ulemper ved disse holdere, men til dem der altid har de nyeste gadgets, er dette produkt et ”must have”.

 

Produktet er stillet til rådighed af:

Teamkaza

Særlige features ved produktet:

- Minimalistisk design

- Let

- Tuden kan skilles ad for nemmere rengøring

- Dunken fastholdes vha. magnetisme

- Passer på stort set alle rammer

- Pladsbesparende på små rammer

- Lavet i phthalat fri plastic

- Tåle opvasker

 

Vejl. pris:

345 kr. – for en dunk og en holder

289 kr. – kun for holder.

Vægt opgivet/målt:

16 /18 gram (holderen)

 

Første indtryk:

Hvis systemet ellers fungerer efter hensigten, ser det utrolig elegant ud, at der ikke sidder nogen store dunkholdere på racercyklen. Udover dette har Vincero systemet, selvfølgelig også en ret stor ”gadget værdi” idet, det er i stand til at holde en dunk monteret på cyklen udelukkende ved hjælp af magnetisme.

 

Test:

Monteringen foregår som ved montering af almindelige dunkholdere. Det gøres ved hjælp af to skruer, der gerne skulle passe ind i gevindet i cyklen. Der medfølger specielle skruer, da de skal være lidt længere end normalt for at kunne fæstne Vincero holderne på cyklen, men ellers er det ”business as usual” hvad angår selve monteringen, og det burde ikke være noget problem, såfremt du har et sæt umbraconøgler i huset.

 

Igen er det selvfølgelig værd at nævne, at det altså bare ser mere elegant ud end det mere velkendte system med en decideret holder til dunken. Når der ikke er en dunk på, bemærker man stort set ikke, at der faktisk sidder en holder, og når der er en dunk på, får man bare en masse mærkelige mistroiske blikke fra klubkammeraterne, der i første omgang ikke forstår, hvordan dunken sidder fast.

 

En ting er, at det ser fedt ud og er let, men et af de store spørgsmål for vores vedkommende var, om systemet faktisk var stærkt nok til at holde fast på dunken, selv hvis man ikke kører på fuldstændige perfekte landeveje. Derfor har vi også testet det på MTB, hvor dunken blev siddende ligeså længe, som vi selv formåede at blive på cyklen.

Men vi ville selvfølgelig gerne være helt sikre i vores sag, når vi proklamerer, at systemet er holdbart, og vi har derfor også testet det på brosten. Umiddelbart er der ikke så mange brostenspassager i Danmark, men vi fandt en gårdsplads med toppede brosten, hvor vi testede systemet. Bagskærmen, som var monteret på cyklen, knækkede efter vi gentagne gange havde givet den gas hen over brostenene, men dunkene blev siddende.
 

Selvom dette system har en høj ”gadget værdi” og lader til at være holdbart nok, så er det ikke uden ulemper, hvis man beslutter sig for at skifte til Vincero dunkholdere. For når dunkene bliver slidte og beskidte skal de selvfølgelig skiftes. En ny dunk til systemet koster cirka det dobbelte af en normal dunk (79-99 kr. alt efter størrelse), hvilket umiddelbart kan det virke dyrt. Man kan ikke blot købe en almindelig phthalat fri dunk, da der også skal være fastgjort en magnet til dunken, og selve dunken har en slids, der passer til hele systemet. Det er derfor svært at finde et billigere alternativ, men derfor er det stadig ikke billigt.
 

Det største problem ligger dog i tilvænningen af systemet. For når dunken ”kun” bliver holdt på plads af to magneter, er det ret vigtigt, at du får sat dunken helt rigtigt på holderen, hvis den skal blive siddende. Og selv om der ikke er tale om mange dunke, så er der bare blevet tabt flere dunke end normalt ved brug af dette system, da dunken måske ikke lige har siddet 100 %, som den skulle. Selv efter tre måneder med konstant brug af Vincero dunkholderne føltes det stadig ikke naturligt at bruge den holder, der sidder på sadelrøret, fordi dunken skal vende med magneten ind mod holderen, og man skal samtidig sørge for, at magneten på dunken rammer magneten på holderen 100%, så dunken sidder ordentlig fast.

 

Ved en almindelig dunkholder kan det dog også være lidt besværligt at få den lodrette dunk til at sidde ordentligt. På mindre rammer er udfordringer, at man ikke kan tage dunken op, da den vil støde på overrøret. Med Vincro systemet undgår man denne udfordring, og man slipper derved for en masse besvær.
 

Konklusion:

Et let, lækkert sæt dunkholdere, der helt klart skiller sig ud fra mængden. Selv efter tre måneders brug føles det dog stadig ikke helt naturligt at bruge.

 

Prisen er hverken højere eller lavere end den normalt vil være, hvis man skal ud og have fat i en almindelig dunkholder i samme vægtklasse, og selve konceptet er ret fedt.
 

Det bed vi særligt mærke i ved dette produkt:

+ Vægt, ”gadget værdig”, design

-  Tilvænning, pris for nye dunke
 

Køb hvis:

Du vil have et let og nytænkende produkt med et fedt design.

http://www.feltet.dk/nyheder/test_vincero_dunkholder/

Se Test video http://vimeo.com/28643488

Team Rytger kører med Vincero-design

   

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk