NORDIC TEAMKAZA

Teamkaza

Vi har fra den 1/10-2014 blevet medlem af Danske cykelhandlere.

Silverback er et tysk kvalitets produkt hvor servicen er i top. Silverback har et bredt spekter af landevejscykler, mountainbikes og andre cykler, heriblandt deres usb cykel STARKE og som nyt fatbike.børnecykler og nyt concept i racer og MTB Carbon i top kvalitet.

Kross har et bredt udvalg i almindelige hverdags og touring cykler

Vincero har et helt unikt flaskesystem, hvor holderen er magnestisk og kun vejer 16 g.

Jakroo Clothing wear leverer kvalitets cykeltøj i custom design til cykelklubber, teams og firmaer. Samt har deres eget inline design som sælges med mange specielle design. Jakroo har ingen minimums ordre, da man også kan designe 1 stk, cykeltøj, man kommer bare til at betale en højere pris, ligeledes er leveringstiden kun et par uger.

Teamkaza ønsker at støtte lokale talenter og idrætsfolk med et seriøst mål for deres trænings indsats.

Derfor har Teamkaza også indgået et sponsorat for 2011 med cykelrytteren Magnus Cort, som kortvarigt var hjemme på bornholm i påsken inden afrejse på landsholdstur til Kroatien for at køre landevejsløbet Tour of Istris.

Mandag var han lige forbi Rønne cykelforretning for at hente sin nye mountainbike, som er en del af et sponsorat indgået i samarbejde med Rønne cykelforretning v / Martin Nielsen og importfirmaet Teamkaza v/ Maiken Jørgensen.

Med i sponsoratet af det unge cykeltalent er firmaerne; Dan agentur aps., Tokind, BikeToyz, JT import, BENGAL performance & paco-bike.

Sponsoraterne er ligeledes også et samarbejde omkring markedsføring af produkterne i firmaet, ligesom firmaet arbejder på at ryttere tester firmaets materiel,

således at folk kan sammenligne de nye hidtil ukendte produkter med kendte cykelprodukter.

Vi besøger Taiwan i uge 11, og ser en af verdens største cykelmesser. Mere info efter showet.

http://www.taipeicycle.com.tw/

www.taipeicycle.com.tw
Browe Taipeicycle.com.tw for Taipei Int'l Cycle Show, Int'l Cycle Show, Asia Cycle Show, Taipei Cycle Show, global bike exhibition, cycle sourcing, global bicycle show, bicycle buyers, bicycle exhibitors, light electric vehicles, bicycle parts and accessory, Taipei International Cycle Show, top glob
 
 
Webshop fra e-hjemmeside.dk