NORDIC TEAMKAZA

 

Firmaprofil

TEAMKAZA er distrubutør til cykelforhandlere, firmaer og foreninger.

Vedr. reklameprodukter: TEAMKAZA er leverandør af produkter til den kræsne forbruger, som ønsker at designe sit helt eget telt, reklamestøtte, målport til brug ved fester, arrangmenter eller lignende hvad enten det er privat, forenings eller firmarelateret.

Vedr. cykelprodukter: TEAMKAZA er med sine agenturer leverandør af produkter til den kræsne forbruger, som ønsker at designe sin helt egen cykel eller få en samlet unik cykel, hvor der er kræset for detaljer i forskellige farver. Det kan være fra forbrugere helt fra mtb og landevejs motionister til top professionelle cykelryttere.

For almindelige brugere kommer vi bl.a. til at tilbyde, at gennemse vores webbaserede varekatalog og du har dermed mulighed for at handle her i activeperformance.dk gennem en af vore forhandlere.

Når du logger ind som kunde kommer du til siden med forhandlere, her vælger du blot hvilken forhandler dit køb skal gå igennem og du kan herefter handle i shoppen. Når du er færdig med at handle sendes dine varer direkte til dig!

Historie:

TeamKaza er et nystartet firma i 2009,  Firmaet er startet af Maiken L. Jørgensen i 2009. Det er den store interesse for cykling, cykel produkter og andre relaterende produkter, som gjorde at teamkaza blev startet.

En stor interesse som Maiken og hendes mand Benny deler, idet de har cyklet det meste af deres liv. Benny som motionist og Maiken som eliteudøver og motionist. Maiken har cyklet siden hun var 12 år, og været udtaget på adskellige landsholdsture på landevej, mountainbike og bane. Hun har blandt andet deltaget i kvindernes svar på tour de france flere gange. I 2008 var Maiken og Benny med i initiativgruppen, som startede Team Cycling Bornholm, som er en ny cykelklub på Bornholm.

Firmaet har adresse her: Tjørnevej 9, 3700 Rønne, Bornholm, Denmark +4521741444 email: nordicteamkaza@gmail.com

Vi glæder os til et godt samarbejde i fremtiden.
Vend snart tilbage!

Webshop fra e-hjemmeside.dk